About بیماری سلیاک خودایمنی
About بیماری سلیاک خودایمنی
Blog Article
برای اکثر کودکان، یبوست به معنای دفع سخت و همراه با مشکل مدفوع، و مدفوع کردن کمتر از
همچنین برخی از کودکان دچار دل درد میشوند که گریه و ناراحتی آنها را به دنبال دارد و تعیین دقیق محل دردناک برایشان دشوار است.
● محققان بیماری سلیاک را با برخی از انواع سرطان از جمله لنفوم که در گلبول های سفید ایجاد می شود، مرتبط دانسته اند.
بیلی روبین و صفرا علت ایجاد رنگ قهوه ای طبیعی مدفوع هستند. بیلی روبین محصول جانبی است که از سلول های قرمز خون ایجاد می شود. این ماده در کبد تولید شده و به کیسه صفرا منتقل می شود.
خوشبختانه مواد غذایی خوشمزه و طبیعی بسیاری وجود دارند که بدون گلوتن هستند! میوهها و سبزیجات تازه، گوشت مرغ و ماهی همگی فاقد گلوتن هستند.
دوربین کوچک انتهای آندوسکوپ در مشاهده و بررسی رودهها و تشخیص آسیب وارده به پرزهای روده به پزشک کمک میکند. همچنین پزشک میتواند از روده نمونه برداری کند، یعنی نمونهای از بافت روده را برای آزمایش بردارد.
اگر چه بیماری سلیاک در کودکان درمان قطعی ندارد، اما عدم مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن و کنترل این بیماری می تواند علائم بیماری را کاهش داده و از بروز عوارض جدی جلوگیری کند. لذا توصیه می شود به محض مشاهده علائم این بیماری در کودک به بهترین مختصص اطفال مراجعه نمایید.
نشان میدهد: این نوع مدفوع به این معنی است که شما فاقد فیبر هستید و باید راههایی برای اضافه کردن مقداری فیبر به رژیم غذایی خود از طریق غلات یا سبزیجات پیدا کنید.
● با گذشت زمان، کودکان ممکن است بهبودی خود به خود را تجربه کنند و تا اواخر عمر از علائم بیماری سلیاک عاری بمانند.
در حال بارگذاری ... بارگذاری پست های بیشتر بدون پست های بیشتر
در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر میدهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.
اگر مدفوع به رنگ سایه روشن گچی است، ممکن است به این معنی باشد که صفرا ندارید. صفرا یک مایع گوارشی خطرات بیماری سلیاک است که از کبد و کیسه صفرا می آید، بنابراین اگر مدفوع سفید تولید می کنید، احتمالاً به این معنی است که دچار انسداد مجاری صفراوی شداید.
تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد میشود.
خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان